Home | Burgerzaken | Mijn match met morgen

Mijn match met morgen

Interessegebieden

NVVB en TNO stelden 23 kerntaken van Burgerzaken vast. En, of deze taken toekomst hebben: worden deze taken de komende jaren minder belangrijk (krimp), blijven ze even belangrijk (stabiel) of worden ze juist belangrijker (groei)?

Zo werkt de tool 'Mijn match met morgen'

Beantwoord bij elke taak 3 vragen. Dat zijn de vragen 'Doe ik het?', 'Kan ik het?' en 'Wil ik het?'. Jouw antwoorden geven je overzicht én inzicht in het werk dat je doet en wat jij daar leuk aan vindt.

Jouw toekomst in je werk

Wat jij fijn vindt aan jouw werk verbinden we aan de toekomst. Dat doen we door jouw antwoorden te koppelen aan taken die groeien, de taken die stabiel blijven en de taken die krimpen.

Tip: kijk vooral naar de taken bij ‘groei’ en ‘stabiel’ die jij graag en goed doet. En ook naar de taken die je (beter) wilt leren doen. Daar zitten jouw kracht en je kansen!

Houd je resultaten vast

De resultaten van jouw test kun je printen. Dat rapport kun je gebruiken in een gesprek met je leidinggevende. Dan kun je bespreken hoe jouw werk verandert en op welke manier jij daar mee om wilt gaan. Je kunt ook contact opnemen met een loopbaanadviseur in jouw gemeente of hier op de site.

Wat is jouw match?

Aan de slag?


Inloggen Account aanmaken