type-
Home | Kom in actie | Coaching | Gratis ontwikkeladvies

Update jezelf en vraag gratis ontwikkeladvies aan!

Meld je nu aan voor een kosteloos ontwikkeladvies. Je gaat dan samen met een coach kijken of jouw werk nog bij je past. Daarbij krijg je inzicht in je kennis, talenten en kwaliteiten. Ook kijk je naar de arbeidskansen voor nu en in de toekomst.

Voor wie?

Ben jij een medewerker met een (v)mbo-diploma of werk- en denkniveau en werk je bij een gemeente? Je kan dan, zonder tussenkomst van jouw werkgever, gratis deelnemen aan een ontwikkeladvies. Dat betekent dat jouw werkgever niet van je traject af weet, maar je kan hem daarover inlichten als jij dat wil.

Hoe werkt het?

Wanneer je jezelf hebt aangemeld voor een Update ontwikkeladvies, nemen wij van A&O fonds Gemeenten contact met je op om afspraken te maken. Je krijgt daarna een erkende loopbaancoach van FNV of James Loopbaan (CNV) toegewezen die goed bij jouw situatie en persoonlijkheid past. 

Met deze coach ga je een aantal digitale gesprekken voeren: fysiek of digitaal via Microsoft Teams. Ook krijg je toegang op een beveiligd online loopbaanplatform, waar alleen jij en jouw coach bij kunnen. Dat is wel zo vertrouwd en veilig! 

Samen met je coach bekijk je wat jouw situatie is, waar je tegenaan loopt en wat je anders wilt. Ook krijg je opdrachten van jouw coach. Tot slot maken we samen een plan om jouw doelen te bereiken. De uitkomsten worden niet gedeeld met je werkgever. Het gehele traject duurt gemiddeld 10 uur, verspreid over verschillende dagen.

Registratie en contract

Nadat je jezelf hebt aangemeld via de onderstaande stappen krijg je een bevestigingsmail van A&O fonds Gemeenten. Hierna neemt de coach contact met je op. Hij of zij zal jou begeleiden bij het invullen van de formulieren. Die formulieren zijn nodig om subsidie te krijgen, hierdoor is het ontwikkeladvies gratis. Let op: het is wel belangrijk dat je het traject afmaakt.

Aanmelding

Wil jij gebruik maken van een Update ontwikkeladvies? Volg dan deze twee stappen: 

  1. Vul onderstaand formulier in met jouw gegevens en motivatie waarom je een ontwikkeladvies wil.
  2. Tijdens de ontwikkeladviesgesprekken met de coach zal je gebruik maken van de tools op Allesuitjezelf.nl. Hiervoor heb je een account nodig op Allesuitjezelf.nl. Nog geen account? Maak direct een account aan met jouw eigen werk e-mailadres van je gemeente.

Let op: aanmelden kan tot 1 juli 2022.

Voor vragen over aanmelden of meer informatie kan je contact opnemen met Linda Notebaart via ontwikkeladvies@aeno.nl of 06-20 26 95 95.

Aanmeldformulier

Eén antwoord mogelijk
Eén antwoord mogelijk