Home | Verken je kansen | Test jezelf, gebruik de tools! | TalentSpiegel | Vragen over de TalentSpiegel?

Vragen over de TalentSpiegel?

Aanmelden voor de TalentSpiegel
Vanaf 18 november 2020 hoef je je niet meer apart aan te melden voor de Talentspiegel. Als je bent ingelogd op Allesuitjezelf.nl met je eigen account, krijg je toegang tot een speciale, beveiligde website waar je de vragenlijsten kunt invullen. Zo kan alleen jij bij de resultaten en blijft jouw privacy gewaarborgd.

Hoe lang duurt het invullen van de TalentSpiegel?
De TalentSpiegel bestaat uit meerdere vragenlijsten. Het invullen kost ongeveer anderhalf uur. 

Kan ik de test onderbreken?
Ja dat kan. Je kunt de vragenlijsten op verschillende momenten invullen. Iedere computer met een internetaansluiting is geschikt. Om je goed te kunnen concentreren is het belangrijk dat je de TalentSpiegel op een rustige plek invult.

Hoe krijg ik een rapportage?
Na het invullen van de vragen kun je direct de rapportage downloaden. Hier vind je naast de resultaten ook oefeningen en tips om concreet met je ontwikkeling aan de slag te gaan.

Waar kan ik deze rapportage voor gebruiken?
De TalentSpiegel levert meer op als je de rapportage bespreekt met iemand die de scan goed kent, zoals bijvoorbeeld een loopbaanadviseur. Door de resultaten te bespreken krijg je meer inzicht in de betekenis. Zo kun je beter overzien wat je er mee wilt doen. Je kunt de rapportage ook gebruiken in gesprekken met je leidinggevende over je ontwikkeling.

Waar kan ik terecht als ik hulp nodig heb met het invullen van de TalentSpiegel?
Hulp bij technische problemen, bijvoorbeeld bij het inloggen voor de vragenlijsten, geeft de helpdesk van LTP op werkdagen van 8.30 tot 17.30 uur.

Wat gebeurt er met mijn persoonlijke gegegevens?
Open het Privacyreglement van LTP