Home | Over allesuitjezelf

Over Allesuitjezelf.nl

Werk jij bij de gemeente? Ga dan aan de slag met allesuitjezelf.nl en haal alles uit jouw persoonlijke ontwikkeling. Stap in je toekomst, verken je kansen en kies voor jezelf.

Testen, trainingen en loopbaanadvies

Deze website wil je inspireren en informeren, zodat jij aan de slag gaat met je eigen ontwikkeling. Dat doen we door je verschillende testen aan te bieden, zoals:

Je krijgt hiermee meer inzicht in je huidige vakkennis, talenten en vaardigheden. Daarnaast lees je hoe jij ervoor staat op de arbeidsmarkt. Om gebruik te maken van de testen, moet je wel een (gratis) account aanmaken. Alles wat je doet op allesuitjezelf.nl is alleen voor jou inzichtelijk. Zo voldoet de website aan de privacywet en zijn jouw gegevens altijd veilig.

Maak nu gratis mijn account aan

Op Allesuitjezelf.nl vind je ook een groot aantal trainingen en online cursussen. Van netwerken tot digitale veiligheid en van Excel tot foutloos Nederlands schrijven. Je kiest zelf waar je mee aan de slag wilt gaan.

En het mooie is: je staat er niet alleen voor! Er staan loopbaanadviseurs en e-coaches voor je klaar. Met een e-coach heb je alleen digitaal contact en word je digitaal begeleid bij jouw ontwikkeling. Met een loopbaanadviseur ga je een face-to-face gesprek aan over jouw ontwikkeling. Met één druk op de knop ben je in contact met de e-coach of loopbaanadviseur van jouw keuze.