Home | Over allesuitjezelf

Over Allesuitjezelf.nl

Werk jij bij de gemeente? Ga dan aan de slag met Allesuitjezelf.nl en haal alles uit jouw persoonlijke ontwikkeling. Stap in je toekomst, verken je kansen en kies voor jezelf.

Testen, trainingen en loopbaanadvies

Deze website wil je inspireren en informeren, zodat jij aan de slag gaat met je eigen ontwikkeling. Dat doen we door je verschillende testen aan te bieden, zoals de TalentSpiegel.

Je krijgt hiermee meer inzicht in je huidige vakkennis, talenten en vaardigheden. Om gebruik te maken van de testen, moet je wel een (gratis) account aanmaken. Alles wat je doet op allesuitjezelf.nl is alleen voor jou inzichtelijk. Zo voldoet de website aan de privacywet en zijn jouw gegevens altijd veilig.

Maak nu gratis mijn account aan

Op Allesuitjezelf.nl vind je ook een groot aantal trainingen en online cursussen. Van netwerken tot digitale veiligheid en van Excel tot foutloos Nederlands schrijven. Je kiest zelf waar je mee aan de slag wilt gaan.

En het mooie is: je staat er niet alleen voor! Er staan loopbaanadviseurs voor je klaar die je kunnen helpen jouw doelen te bereiken.