Ken jij je talenten?

Mijn interesses

De TalentSpiegel is speciaal ontwikkeld voor gemeenteambtenaren. Ontdek je talenten en zie waar je aan zou kunnen werken om nog sterker te staan.

Dit is de TalentSpiegel

Je eigen talenten herkennen is de kunst. Zie jij hetzelfde als anderen? En, kun je hen overtuigen van je sterke kanten? De TalentSpiegel is een handig hulpmiddel om daarachter te komen. Je vult daarvoor zes vragenlijsten in. Dat kost je ongeveer een uur tot anderhalf uur. Je kunt tussendoor even stoppen, maar we raden je wel aan om dat niet midden in een vragenlijst te doen.

Na het invullen krijg je direct een rapport met jouw testresulaten. Daarin zie je welke talenten je al bezit, maar ook welke je nog verder zou kunnen ontwikkelen. 

Tip: bespreek het rapport met een loopbaanadviseur

De TalentSpiegel is vrijblijvend en verplicht je tot niks. Je kunt de rapportage die je krijgt als je dat wilt bespreken met een loopbaanadviseur in jouw gemeente. Die kan je vertellen wat de uitkomsten betekenen. Zo krijg je een goed inzicht in jezelf en natuurlijk krijg je ook advies over hoe je de uitkomsten kunt gebruiken in je ontwikkeling in je werk. 

Extra: download het overzicht met de kenmerken (en meer) van de rollen uit de TalentSpiegel.

Aan de slag?


Inloggen Account aanmaken

Let op: je doet de TalentSpiegel in de omgeving van onze partner LTP. Deze omgeving is goed beveiligd en alleen jij hebt toegang tot jouw rapport. Als je de Talentspiegel start, ga je akkoord met het privacybeleid van LTP.

Je wordt daar automatisch ingelogd als je via Allesuitjezelf.nl de Talentspiegel start. Mocht je onverhoopt uitgelogd worden, ga dan terug naar Allesuitjezelf.nl. Vanuit jouw account kun je dan met 1 druk op de knop weer verder gaan met de Talentspiegel. De inlogpagina van LTP kun je niet gebruiken, ga altijd via Allesuitjezelf.nl weer terug naar de Talentspiegel.

As je tijdens het maken van de TalentSpiegel of bij de uitdraai van het rapport problemen tegenkomt, kun je ook contact opnemen met de Helpdesk van LTP via 020 - 305 04 38 of online@ltp.nl.