Contact

A&O fonds Gemeenten

Bezoekadres
Fluwelen Burgwal 58
2511 CJ Den Haag
Postadres
Postbus 11560
2502 AN Den Haag

Toon kaart

Bereikbaar ma t/m do van 09.00 - 17.00 uur en op vrijdag van 09.00 - 12.00 uur.

070-7630030
allesuitjezelf@aeno.nl

Over A&O fonds Gemeenten

Dé website voor jou

De website allesuitjezelf.nl platform helpt medewerkers bij gemeenten in het ontwikkelen van hun loopbaan en vakmanschap. Het stimuleert hen om vanuit zelfregie te werken aan persoonlijke ontwikkeling. Met als doel om duurzaam inzetbaar te zijn voor taken en rollen, zowel nu als in de nabije toekomst.

Wil je meer weten over deze website?
Lees hier alle mogelijkheden

Partner van gemeenten

A&O fonds Gemeenten is de partner van medewerkers bij gemeenten in het ontwikkelen van hun loopbaan en vakmanschap. Het fonds stimuleert om vanuit zelfregie te werken aan persoonlijke ontwikkeling. Met als doel om duurzaam inzetbaar te zijn voor taken en rollen, zowel nu als in de nabije toekomst.

Wil je meer weten over A&O fonds Gemeenten?
Ga naar onze website

Onze e-coaches helpen je jouw doelen te bereiken

Zit je met vragen over je loopbaan? Wil je iets veranderen op je werk? Heb je weinig tijd, maar kun je een steuntje in de rug goed gebruiken? Dan is een e-coach iets voor jou! Let op: allesuitjezelf.nl doet elke maand 10 e-coachingstrajecten cadeau. Zo'n traject duurt 6 weken en je hebt 2x per week contact met je e-coach via e-mail. Wat gaan we doen? Eerst gaan we duidelijk krijgen wat jouw situatie is, waar je tegenaan loopt en wat je anders wilt. Ook krijg je opdrachten van jouw e-coach. Tot slot maken we een plan met je om jouw doelen te bereiken.

Aanmelden doe je door een e-mail aan Lena Tiemersma te zenden. Behoor je tot een van de 10 winnaars, dan krijg je snel bericht en een invulformulier. We wijzen je dan een e-coach toe en je krijgt ook toegang tot een afgeschermd deel van allesuitjezelf.nl waar alleen jij en jouw e-coach bij kunnen. Dat is wel zo vertrouwd en veilig!

lena
Lena Tiemersma
E-coach
070-7630029
lena.tiemersma@aeno.nl

Stuur een bericht

* Verplicht invullen